Första dygnet med fasta...

... gick fantastiskt bra. Var inte hungrig på hela dagen men blev lite orkeslös framåt kvällen. 

Tänk vad mycket mat jag äter på en dag utan att uppleva hunger. Som jag äter för att klockan säger att jag ska äta. Dag två ska vara tuffast. Återstår att se. 

Det går magsjuka på storasysters förskola så hon får vara hemma några dagar. Vill inte få med det hem. Hon går 15-timmars eftersom jag är föräldraledig. Förskolan har bestämt att hon får gå 8.15-11.15 måndag-fredag. Jag tycker att det blir ett flängande till och från förskolan varje dag. Jag och lillebror hinner hem, äta och byta blöja istor sett innan det är dags att hämta igen. Därför har jag valt att hon får vara hemma på fredagar. Det är dyra timmar. Har funderat många gånger på att ta hem henne men sambon är inte riktigt med på det. Har ju lite med syskonförtur och sånt till lillebror sen. Vi får se vad vi kommer fram till. 

Har diskuterat hur vi ska lägga upp föräldraledigheten. Jag kommer vara hemma på heltid till september-19. Sambon antagligen hemma på heltid september-19 -januari -20. Jag tar föräldraledigt 20% under denna tid så får vi en dag i veckan hemma tillsammans. Vi blir inte rika ekonomiskt, men får tillbringa mycket tid tillsammans. Det är en annan rikedom. 
Allmänt, Ekonomi, Vardag | | Kommentera |
Upp